Poszt ITT

Tompa: Ladilom, ladilom, kijárási tilalom

Tompa Imre
Tompa Imre

író, publicista. 2016. 02. 01. 14:44

És a legszebb, hogy, nyuszi, ha azt mondjuk, hogy vészhelyzet van, elzavarhatunk a halál vasára, érted, te kis hülye, kitelepíthetünk, nem ismerős?
Korábban a témában:

Szerény javaslatot szeretnék tenni: le kéne nyomni ezt a jogszabály-kupacot* azoknak a torkán, akik megszavazzák. Egy esetleges valamikori ellenzéki győzelem másnapján be kéne vezetni a terrorveszély-helyzetet, korlátozva a közmédiát, lezárva a határt, felbontva a leveleket, lekapcsolva végre! az internetet, a tévéket és rádiókat, és kijárási tilalmat rendelve, azt hiszed, hiányozni fog nekik? Az egyik fele meg se érti, a másik felének meg tetszik, még meg is köszöni s dalra fakad, hogy ladilom, ladilom, kijárási tilalom. Nem kérdés, hogy rögvest betiltatnak a köztéri gyülekezések, korlátoztatik, sőt betiltatik a járműforgalom, és megtiltatik a mindenféle külföldiekkel való kommunikáció. És a legszebb, hogy, nyuszi, ha azt mondjuk, hogy vészhelyzet van, elzavarhatunk a halál vasára, érted, te kis hülye, kitelepíthetünk, nem ismerős? És korlátoznánk a veszélyesnek kikiáltott személyek tulajdonjogát is.

Ez mind lehetséges lesz, ha a parlament megszavazza netán a hatodik alkocsmánymódosítást. És hogy ki veszélyes személy, azt én mondom meg, az mindig változik, hun migránsnak hívják, hun huligánnak, hun jampinak, hun kuláknak, hun zsidónak, az ember nem lép kétszer ugyanabba az arcba.

Na, honnan a vasomból is ismerős ez, hogy korlátozni kell a veszélyesnek kikiáltott személyek tulajdonjogát, a gazdasági térfoglalást, az ingatlanvásárlást, ejnye, honnan ismerős, no, megfejtéseket kérjük a szerkesztőségbe.

*2015. évi … törvény egyes törvényeknek a terrorveszély-helyzettel kapcsolatos módosításáról 5. § 46/A. A terrorveszély-helyzetben bevezethető rendkívüli intézkedések 78/A. § A Kormány az Alaptörvény 51/A. cikk (2) bekezdésének alkalmazása körében elrendelhető intézkedések.
vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Charleroi, 2017. szeptember 19.
A Ryanair ír légitársaság repülőgépei a belgiumi Charleroi repülőtéren 2017. szeptember 19-én. A cég több mint 2000 járatát törölte, ebből 143 Belgiumból induló járatot pilótahiány, a légiforgalmi irányítás kapacitásának szűkössége, a sztrájkok, a kedvezőtlen időjárás, valamint a személyzet szabadságának kötelező kiadása miatt. (MTI/EPA/Stephanie Lecocq)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.