Média

Jáksó László a Class FM-től hívott új programigazgatót a Sláger FM-hez

Mikus Tamara
Mikus Tamara

A korábban Jáksó Lászlóval is dolgozó Mikus Tamara lesz augusztustól a Sláger FM programigazgatója – jelentette be a rádió vezetősége csütörtök délután. Mikus a korábban országos analóg frekvenciával rendelkező Class FM-től érkezik a budapesti vételkörzetű 103.9 Sláger FM-hez programigazgatónak. Mikus a Class FM-nél zenei szerkesztőként dolgozott.

A rádió közlése szerint a döntésben közrejátszott a korábbi sikeres munka Jáksó Lászlóval, aki a közösen elért eredmények alapján javasolta Mikus Tamarát Csikesz Erika vezérigazgatónak. Csikesz az új munkatárs érkezéséről azt mondta:

A hazai rádiózás megújítása egyik fő küldetésem, és ennek teljesítésében megfelelő partnerre találtam Tamara révén. Megalapozott optimizmussal jelenthetem ki, hogy a rádiós szakember érkezésével képesek leszünk tartani és tovább emelni azt a kiemelkedő pozíciót a hallgatók körében, amit a Sláger FM méltán birtokol. A sikerünk záloga pontosan ez és nem más, a proaktív piaci magatartás, amit a professzionális csapatunkkal megvalósítunk napról napra.

Az új programigazgató ehhez hozzátette:

A Sláger FM az elmúlt hónapokban elképesztő sebességgel növelte hallgatói táborát Budapesten és országosan egyaránt. 11 éve a csatorna elődjénél szerettem bele a rádiózásba, hét évig az egyik legsikeresebb rádiós terméken dolgozhattam, most pedig egy új és izgalmas feladatot bíztak rám. Magyarország legtapasztaltabb rádiós szakembereivel azon fogunk dolgozni, hogy az immáron hosszú ideje piacformáló adóval felrázzuk a iparágat. Büszke vagyok, hogy a Sláger FM program csapatát bízták rám, és minden tudásommal azon leszek, hogy a főváros rádióját még vonzóbbá és szórakoztatóbbá tegyük a hallgatók számára

Megszólalt Jáksó László is:

Aki már dolgozott Tamarával, tudja, hogy kreativitása, profi szakmai hozzáállása és motivációja határtalan, így biztos vagyok benne, hogy mindent meg fog tenni a rádió sikeres programing működtetése érdekében.

Az új programigazgatót beajánló Jáksó László idén május óta vezeti a rádió kreatív igazgatóságát. Emellett idén március óta a Habony Árpád médiaportfóliójába tartozó Ripost nevű sajtótermékkel azonos néven, az újsággal együttműködésben készülő Ripost című rádióműsornak is a műsorvezetője.

Egyébként épp ma derült ki, hogy a TV2-nek is új programigazgatója van, Ökrös Gergelyt ugyanis leváltották, helyére Fischer Gábor került.

Ökrös Gergely (balra) és Fischer Gábor (jobbra)
Máris leváltották a TV2 tavaly kinevezett programigazgatóját
Ökrös Gergely programigazgató helyét Fischer Gábor, a TV2 kábelcsatornáinak eddigi igazgatója veszi át – tudta meg a 24.hu.
Sebestyén Balázs hiába fellebbez a Reggeli Show miatt
A Rádió 1 és Sebestyén Balázs közlése alapján jogászaik együtt keresik a megoldást, mitévők legyenek most. Az azonnal végrehajtandó tiltó végzés ellenére egyelőre használják a Reggeli Show nevet.
autórádió
Az állami Petőfi legyőzte az állami Kossuth Rádiót
A legújabb rádiós közönségmérési adatok alapján a Petőfi és a Kossuth után a Rádió 1 következik a teljes felnőtt lakosság körében országosan.
A Posta szóvivőjeként folytatja az InfoRádió egyik legrégebbi munkatársa
Panulin Ildikó, Spéder Zoltán hírrádiójának egyik régi szerkesztő-műsorvezetője lett az állami vállalat társasági kommunikációs osztályvezetője, valamint szóvivője.

Kiemelt kép: Mikus Tamara. Fotó: Sláger FM

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik