Média

A Posta szóvivőjeként folytatja az InfoRádió egyik legrégebbi munkatársa

Távozott Panulin Ildikó, az InfoRádió szerkesztő-rovatvezetője a Spéder Zoltán érdekeltségei közé tartozó CEMP-x Online Zrt. tulajdonában lévő budapesti vételkörzetű hírrádiótól. A rádiós újságíró azért döntött így, mert új kihívásokat keresve átvette a Magyar Posta szóvivői, valamint a társasági kommunikáció osztályvezetői feladatait. Új munkakörében ő felel a Magyar Posta belső és külső kommunikációjáért. Elődje, Apáti-Tóth Kata idén áprilisban a MOL Nyrt.-hez igazolt kommunikációs igazgatónak.

Panulin egyike volt a hírrádió leghűségesebb munkatársainak, hiszen tizenöt évvel ezelőtt, 2002-ben csatlakozott a sugárzást 2000 októberében megkezdő InfoRádióhoz.

Panulin Ildikó, a Magyar Posta új szóvivője
Panulin Ildikó, a Magyar Posta új szóvivője

Panulin több, főleg gazdasági és informatikai témát feldolgozó műsornak is dolgozott a rádiónál, az elmúlt időszakban többek között az adózási kérdésekkel foglalkozó Adóinfo című műsor műsorvezetőjeként hallhattuk. A Posta új szóvivője egyébként közel húszéves tapasztalattal rendelkezik a kommunikációs iparágban, az InfoRádiót megelőzően híradós szerkesztő-riporterként az RTL Klubnál és a Magyar Televíziónál is megfordult. 2016-ban ő nyerte az Informatikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ), a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság (NJSZT) és az Infotér egyesület által közösen meghirdetett, az év informatikai újságírójának járó Kovács Attila-díjat.

Panulin szóvivői, illetve osztályvezetői kinevezése június 16-tól hatályos a Magyar Postánál.

A rádiót működtető Inforádió Kft. egyébként a 2016-os pénzügyi évet 393,1 millió forint nettó értékesítési árbevétel mellett 7,3 millió forint adózott eredménnyel zárta. A rádió az Inspira Media Research adatai alapján a fővárosban idén februárban 4,5 százalékos átlagos közönségaránnyal rendelkezett a 18 és 59 év közöttiek körében, ezzel holtversenyben volt a konkurens Klubrádióval.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik