Nagyvilág

Tízezreket fizetett egy 38 éves nő egy 15 éves fiúnak, hogy lefeküdjön vele

Az esetet a gyerek anyja jelentette a rendőrségen, miután inkrimináló üzeneteket talált a fiú telefonján.

A floridai hatóságok letartóztattak egy 38 éves nőt, aki a vád szerint több száz dollárt fizetett egy 15 éves fiúnak, hogy szeretkezzen vele – jelentette a helyi sajtó. A Port St. Lucie városában élő Rebecca McGraw a hatóságoknak beismerte, hogy öt alkalommal lefeküdt a fiúval, aki abban az apartman-komplexumban lakott, ahol a nő dolgozott.

A WPBF televízió értesülései szerint a rendőrséget a fiú anyja riasztotta, miután „nyugtalanító üzenetet” talált fia telefonján. Abban az állt, hogy meg kéne nézetnie magát egy orvossal, mert elképzelhető, hogy szexuális úton tejredő betegsége van – mondta el a WPBF-nek a helyi rendőrség egyik őrmestere.

A TCPalm című lap információi szerint McGraw a nyomozóknak beismerte, hogy 2016-ben és 2017-ben többször is szexelt a fiúval, akiről tudta, hogy csak 15 éves. Azonban tagadta, hogy fizetett volna érte. Azt azonban beismerte, hogy odaadta neki a hitelkártyáját, valamint engedte, hogy vezesse az autóját.

Az áldozat a rendőröknek elmondta: 2016 tavaszán ismerkedett meg a nővel, aki meghívta otthonába, ahol rendszeresen időzött, és közben füvet szívott és alkoholt ivott. Majd a nő elkezdett neki pénzt adni azért, hogy lefeküdjön vele. A fiú állítása szerint legalább 16 alkalommal szeretkeztek, és alkalmanként 100-300 dollárt (28 ezer – 83 ezer forint) kapott cserébe.

McGraw ellen kiskorúval folytatott törvénytelen szexuális kapcsolat vádjával indítottak eljárást a hatóságok. A nőt előzetes letartóztatásba helyezték, és 125 ezer dolláros óvadékot állapítottak meg. A bírósági iratok tanúsága szerint a nő aggodalmának adott hangot, hogy most mi lesz két kislányával – írta a TCPalm.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik