Élet-Stílus

Epilepsziás gyereket fojtogatott egy általános iskolás énektanár az órán

Az esetről a 12 éves kisfiú egyik osztálytársa készített fényképet a lengyelországi iskolában.

Felfüggesztettek az állásából egy 48 éves lengyel tanárnőt, aki énekóra közben elkezdett fojtogatni egy 12 éves, epilepsziás kisfiút, hogy elhallgattassa – jelentette a lengyel sajtó. Az áldozat és a többi gyerek elsőre azt hitte, hogy a tanárnő csak viccelődik, amikor rárakta a kezét a fiú nyakára, de aztán egyre jobban szorította, majd rázni kezdte a gyereket, aki kétségbeesetten próbált szabadulni a tanárnő szorításából, de nem sikerült neki.

A kisfiút – aki a beszámolók szerint egy közeli árvaház lakója – végül egy másik tanár mentette meg, akit a fiú osztálytársai riasztottak. A nő először azt állította, hogy csak az epilepsziás rohamból akarta kihozni a Kuba nevű gyereket. Az iskola azonban még aznap értesítette az esetről a lengyel hatóságokat, a nőt pedig felfüggesztették állásából.

 
A 12 éves kisfiú egyik osztálytársa fényképezte le, ahogy az epilepsziás gyereket fojtogatja az énektanár az órán

Az esetre az egyik szülő hívta fel a lengyel sajtó figyelmét, elküldve a fojtogatásról készült fényképet is. A szülő elmondása szerint a tanárnő cselekedete pánikot okozott a diákok között, akik közül többen sírva fakadtak, és félnek iskolába menni. Az ügyészség a lengyel sajtó érdeklődésére elmondta, hogy vizsgálatot indítottak a tanárnő ellen, de egyelőre még nem vádolják semmivel, mert még nincsen elég bizonyíték ellene.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik