Szórakozás

Majka kiakadt a légitársaságokra, miután ő megérkezett Rómába, a bőröndjének viszont nyoma veszett

TV2
TV2
Nem először fordul vele elő ilyesmi, úgy érzi, el van átkozva.

Azt gondolom, hogy valami engem üldöz, az utazás rossz szelleme rám tett valami átkot

– kezdte Majka keddi videós bejelentkezését, amit azzal folytatott: családjával régóta szerettek volna eljutni egy Földközi-tengeri hajóútra, ami most végre összejött nekik.

Rómából indul a hajó holnap délelőtt, és tegnap este érkeztünk meg ide. Hát, a Wizz Air nem tudta megugrani azt a feladatot, hogy egy 1 óra 40 perces repülőúton, ahol nincsen csatlakozás, nem kell pakolni, megérkezzen a bőröndöm. Ahogy ezt így mesélem, arra gondolok, lehet nincs is nagyobb veréb nálam a világon, ha utazásról van szó

– mondta el a rapper, hozzátéve: összesen négy bőröndöt adtak fel, és mindenki más csomagja épségben megérkezett Olaszországba, csak az övé veszett el.

Ráadásul minden cuccom benne van, és nem is nagyon tudunk várni. Azt mondták a római reptéren, hogy nem érkezett meg hozzájuk, és nem tudják, hogy hol van, valószínűleg Budapesten maradt. Egy ismerősöm felhívta a budapesti kiszolgálót, de ott meg azt mondták, nem látják a rendszerben. Tehát most így az van, hogy nem tudom, hol van a bőröndöm, tele az összes ruhámmal, személyes dolgommal, ráadásul vannak benne olyan dolgok, amiket nem is nagyon tudok pótolni. És most itt ülök Rómában egy étteremben, ugyanabban a ruhában, mint tegnap.

Majka elárulta, éjjel kénytelen volt felesége, Majoros Hajni trikójában aludni.

A rapper szerint kezd egy óriási viccé válni az, ami az utazások körül van. Elárulta, a Lufthansa is hagyta már el úgy a csomagját, hogy soha többé nem találta meg, és legutóbb a British Airways vitte ki két nap késéssel a bőröndjét Kanadában.

Ezek a repülőtársaságok hogy a francba tudnak úgy működni, hogy megengedhetik maguknak ezt? Én értem, hogy a bőrönd nem feltétlenül hozzájuk tartozik, de én tőlük veszem a jegyet. Szóval kedves Wizz Air, valahogy oldjuk már meg, hogy valahogy megjöjjön a csomagom a ma esti géppel, mert azért ez nekem nagyon fontos lenne

– zárta mondandóját Majka.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Peter Majoros (@majesz187) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik