Közélet

Március 15-én újra kifütyülik Orbánt

Az Együtt szerint nincs más lehetőség, hogy visszajelzést adjanak a bujkáló miniszterelnöknek.

Az Együtt arra készül, hogy március 15-én kifütyüli Orbán Viktort a Nemzeti Múzeum előtt – ezt Juhász Péter pártelnök jelentette be pénteken.

Juhász azt mondta: a miniszterelnök nem ad lehetőséget arra, hogy a magyar állampolgárok eljuttassák hozzá a véleményüket, amire a legjobb példa az olimpiai népszavazás ellehetetlenítése, de Orbán újságíróknak sem válaszol több mint tíz éve, és nyilvános fórumokon sem lehet kérdezni, erre kizárólag a beépített embereinek van lehetőségük.

Az Együtt azt követeli: a miniszterelnök teremtsen lehetőséget arra, hogy a magyar emberek személyesen és nyilvánosan tehessenek fel neki kérdéseket, és elmondhassák véleményüket a politikájával kapcsolatban. Amíg ez nem történik meg, addig minden alkalommal kifütyülik Orbánt, mert úgy vélik: nincs más lehetőség arra, hogy visszajelzést adjanak neki.

Tavaly az október 23-i ünnepségen ugyancsak összegyűltek ellenzékiek a Kossuth téren, hogy kifütyüljék Orbán Viktort. A miniszterelnök szimpatizánsai bántalmazták a tüntetőket, Ungváry Krisztián történészt és több, a helyszínről tudósító kollégánkat is megütötték.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik