Gazdaság választás 2018

Ne szaladjon el a kérdéseim elől, miniszteri biztos úr!

Baksa Roland
Bárdi Bálint
Baksa RolandBárdi Bálint

2018. 03. 09. 11:14

Ügyészségi dokumentum erősíti meg, hogy Szatmáry Kristóf kereskedelempolitikáért felelős miniszteri biztos családi zöldség-gyümölcsös üzlete szabálytalankodott, többször is elmaradt a nyugtaadás a vásárlások után. Mivel a lapunkat a cégüket lebuktató cikkeink és videóink után hazugsággal, rágalmazással és manipulációval vádoló fideszes képviselő hetek óta kitér az írásban feltett kérdéseink elől, felkerestük személyesen a politikust. Elmentünk csütörtökön a 16. kerületben Szatmáry részvételével tartott lakossági-választási fórumra, és szembesítettük a hivatalos irattal.

Egy kis menekülés, üldözés és újabb kioktatás azért így is lett belőle.

Kereskedelempolitikáért felelős miniszteri biztosként – aki így a magyar kis- és középvállalkozások felvirágoztatásáért is kell, hogy küzdjön – nem igazán szeretné, ha téma lenne a választásokon az, hogy egy sarki zöldségesben mi folyik. Szatmáry most sem válaszolt érdemben a kérdéseinkre, azzal védekezett, hogy szerinte nem is vagyunk újságírók. Tisztességet is számon kért rajtunk a politikus, akinek a nyugtaadást többször is elmulasztó családi cégénél tavaly feketemunkást találtak a hatóságok.

vissza a címlapra

Kommentek

A young girl cleans steps as people bow before the statues of late North Korean leaders Kim Il-Sung (L) and Kim Jong-Il (R) as the country marks 'Victory Day' at Mansu hill in Pyongyang on July 27, 2017. - July 27, which is the 64th anniversary of the signing of the Korean Armistice Agreement, is a public holiday in the nuclear-armed North and celebrated as Victory Day. (Photo by Ed JONES / AFP)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.