Szórakozás

Kelemen Anna lefeküdt a Depeche Mode egyik tagjával

Kelemen Anna (Array)
Kelemen Anna (Array)

Honfitársak tízezreinek volt ünnepnap a hétfő, amikor Depeche Mode újra Budapesten koncertezettDave Gahanék magyar sztárok tucatjait is kicsalták a Fradi-pályára, UFO Zsolti a feleségével, Kefír a barátnőjével érkezett, a legnagyobb feltűnést azonban Kelemen Anna keltette, aki sosem titkolta, a Depeche egyik legnagyobb rajongója (volt?).

“Semmi élet nincs már bennük, azt gondolom, ez már csak a pénzről szól. Egy dolog nem változott: Daveből áradt a szexualitás. Vagy belőle, vagy belőlem, és rá vetítettem ki. Ezt nem tudom már eldönteni. Az biztos, nagyon érzem a tavaszt minden egyes sejtemben”

– mondta a Borsnak Annácska, aki állítólag a koncert után a zenekar hoteljébe is hivatalos volt egy koccintásra. Hogy most mi történt, nem árulta el, de azt igen, hogy évekkel ezelőtt lefeküdt a Depeche Mode egyik tagjával.

“Tízéves történet ez már… Igen, a hír igaz: 2007-ben sikerült először találkoznom a Depeche Mode tagjaival, és közelebbről, mélyebben megismernem egyiküket. Hétfő este erre koccintottunk egy fővárosi hotelben. (…) A Lánchíddal szemben, egy hotelben találkoztunk. De én már húsz éve is Depeche Mode-rajongó voltam, tisztelem őket annyira, hogy nem akartam ezzel címlapokra kerülni soha. Amúgy is címlapokon vagyok”

– tette hozzá Kelemen Anna, aki gúnyosan megjegyezte: Martin Gore-ban ma már semmi szexualitást nem talált, ahogy fogalmazott, “szottyadt lett”.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik