Élet-Stílus

Pásztor Erzsi: Az alkohol tette tönkre a második házasságomat

Zih Zsolt / MTVA
Zih Zsolt / MTVA
Elárulta, csak injekciókkal tud színpadra menni.

Pásztor Erzsi a Meglepetés magazinnak nyilatkozott nemrég, melyben elárulta, hogy bár 88 éves lesz majd, a színpad nélkül nem tudja elképzelni az életét. „Nem mutatom ki, de gyakran pokoli fájdalom gyötör. Ízületi gyulladásom van, rendszeresen járok injekcióra, így tudok csak létezni és színpadra menni” – mesélte.

A színésznő lánya nemrég hazaköltözött Olaszországból, ám Pásztor Erzsi nem szeretne Budapestről Szigetvárra költözni.

Az alkohol tette tönkre a második házasságomat. A férjem sajnos nagyon sokat ivott. Heni apjától 21 év után váltam el. Évtizedek óta egyedül élek, de nem vagyok magányos. A lányommal telefonon mindennap beszélünk, és kéthavonta találkozunk. Ünnepekkor én szoktam leutazni vonattal, máskor ő látogat meg. Mindenféle földi jót hoz nekem az éléskamrájából: befőttet, lekvárt, lecsót. Zöldség, gyümölcs megterem a kertjében, szinte nem is kell ezeket vásárolnom.

Pásztor Erzsi hozzáteszi, egyszerűen nem akar lánya terhére lenni, mert mint mondja, „Mégis mit tudnék én egy kicsi faluban csinálni, miközben a lányom egész nap dolgozik?”.

Unatkozó öregasszony lennék, és szerintem gyorsan leépülnék, hiszen nem tornáztatnám az agyamat, a memóriámat. Amikor színpadon vagyok, értelme van az életemnek. A munka nekem nagyon fontos. Úgy döntöttem, hogy a saját lakásomban maradok, és amíg a Jóisten megengedi, szórakoztatom a közönséget.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik