Élet-Stílus

Harry herceget Diana testvérei támogatták londoni programján

Dominic Lipinski / POOL / AFP
Harry herceg a nagybátyjával, Charles Spencerrel
Dominic Lipinski / POOL / AFP
Harry herceg a nagybátyjával, Charles Spencerrel
Apjával és testvérével nem találkozott látogatása alatt.

Harry herceg kedden érkezett meg Londonba, az Invictus Games tizedik évfordulójára rendezett szerdai ünnepség miatt. Ahogy arról már korábban beszámoltunk, apja, III. Károly király nem tudott időt szakítani arra, hogy találkozzon Amerikában élő másodszülött fiával. A királyi család többi tagja sem vett részt a sussexi herceg eseményén, noha állítólag mind kaptak meghívást.

Az uralkodó éppen aznap tartotta az év első kerti partiját a Buckingham-palotában, melyen a királyi család több magasrangú dolgozó tagja is jelen volt, köztük Kamilla királyné, Anna hercegnő, valamint Eduárd herceg a feleségével, Zsófia hercegnévelVilmos hercegnek a windsori kastélyban volt programja abban az időpontban.

Harry herceget azonban mégsem teljesen hagyta cserben a családja:

néhai édesanyja, Diana hercegné két testvére, Charles Spencer és Jane Fellowes ott voltak az alapítványa tízéves fennállása alkalmából rendezett ünnepségen a Szent Pál-székesegyházban, írta meg a HuffPost. Beszámolók szerint a herceg nagy öleléssel köszöntötte nagynénjét és nagybátyját, illetve a velük érkező unokatestvéreit is.

Péntek hajnalban Harry herceg már tovább is repült az Egyesült Királyságból: feleségével, Meghan Markle-lel Nigériába utaztak népszerűsíteni az Invictus Games-t. Három napot töltenek majd az afrikai országban.

Kapcsolódó
Harry herceg megérkezett Londonba, III. Károly túl elfoglalt, hogy találkozzon vele
A herceg állítólag megértő a helyzettel kapcsolatban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik