Szórakozás

Király L. Norbit már a falunapokra sem hívják

Az X-Faktor egykori felfedezettjének egyelőre nem kell aggódnia amiatt, hogy hogyan fogja bírni erővel és energiával a következő szezont, hiszen naptárában csak néhány fellépés szerepel. Úgy tűnik, elkeserítő a helyzet, ugyanis már menedzsere is írt egy posztot Király L. Norbi közösségi oldalára, amelyben arra kéri a rajongókat, hogy nézegessék gyakrabban a profilt.

Sokan kérdezitek, hova tűnt Norbi, nem látjátok?! A koncertek helyszíne nem rajtunk múlik! Oda tudunk menni, ahová hívtok! Magyarországon csak azt hívják falunapra, városnapra, fesztiválra a szervezők, aki folyamatosan a médiában van, sokszor irracionális dolgokkal. ( nem akarok példákat írni) és akinek minden posztját lájkolják és osszák! Lassan kezdődnek az idei rendezvények szervezései! Norbi ugyanazzal a közönség szeretetével lép mai napig is színpadra, mint ahogyan megismertétek! Ha szeretnétek, itthon is találkozni vele,kérlek titeket, hogy nézzétek a hivatalos oldalát!

– írta az énekes menedzsere, Kohuth Edit.

Norbi maga is elismerte, hogy éppen hullámvölgyben van az élete, de nem keseredik el, hiszen a jó és a rossz időszakok mindig váltakoznak,

2017-re még kevés meghívásom van, ezért az interneten szoktunk hirdetni. A Facebook meg a szájhagyomány mindig beválik

– kezdte a Borsnak az énekes, aki azt is hozzátette, hogy a kevés felkérés ellenére nem vállal el mindent, hiszen volt már korábban rossz tapasztalata emiatt.

Én előadó vagyok, ahova hívnak, ott kell állati jó bulit csapnom. De nem mondom, hogy elmegyek bárhova csak azért, hogy színpadon állhassak. Ahol a szomszéd faluból hozzák el a hangtechnikát, és annak is csak a fele szól, ott nem koncertezem. A közönség ugyanis nem azt fogja gondolni, hogy biztos a szervező cseszte el, hanem azt, hogy sz*r a Norbi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik