Szórakozás

Kávézóban provokálta és videózta egy nő Alec Baldwint, a színész végül kiütötte a kezéből a telefont

Mark Sagliocco / Getty Images for National Geographic
Mark Sagliocco / Getty Images for National Geographic
Az illető „kibaszott bűnözőnek” nevezte a 66 éves színészt, miután többszöri próbálkozás után sem tudta rávenni, hogy kimondja: „szabadságot Palesztinának”.

A múlt héten a 24.hu-n is megírtuk, hogy másfél év börtönt kapott a Rust fegyvermestere, Hannah Gutierrez-Reed. 2021-ben ő felelt a fegyverek biztonságos kezeléséért a film forgatásán, és ő volt az, aki megtöltötte azt a fegyvert, ami végül elsült a főszereplő Alec Baldwin kezében, halálosan megsebesítve az operatőr Halyna Hutchinst, valamint megsebesítve a rendezőt, Joel Souzát. Baldwin ellen, akit szintén gondatlan emberöléssel vádolnak, júliusban fogják tartani a pert.

Nemrég a TMZ számolt be arról, hogy a 66 éves színész a minap egy manhatteni kávézóban telefonált, amikor egy nő videózni kezdte, miközben folyamatosan arra próbálta rávenni, mondja azt, hogy „szabadságot Palesztinának”. A felvételen elején a nő arról faggatja Baldwint, miért ölte meg Hutchinst, majd azt is többször közli vele, hogy bár kioltott egy életet, nem került börtönbe.

Ártatlan embereket juttatsz börtönbe, Alec Baldwin. Szabadságot Palesztinának! Alec, csak egyszer, és békén hagylak. Békén hagylak, esküszöm! Csak mondd azt egyszer, hogy szabadságot Palesztinának! Egyszer!

– erősködött a nő, akinek Baldwin ezen a ponton kinyitotta az ajtót, hogy távozhasson, előbbi viszont nem mozdult a helyéről, hanem kibaszott bűnözőnek nevezte a színészt, aki végül arra kérte a üzlet egyik munkatársát, hogy értesítse a hatóságokat, majd kiütötte a telefont az őt kamerázó nő kezéből.

Kapcsolódó
Másfél év börtönt kapott a Rust fegyvermestere
A bíróság a maximális kiszabható büntetést állapította meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik