Élet-Stílus

Az álommeló: Balogh Levente elismerően beszélt Zsuzsiról, majd hazaküldte

RTL
RTL
Fantasztikus nőnek tartja, mégis elbocsátotta.

Az álommeló hétfői részében Balogh Levente négy jelöltjét magához hívta, közülük került ki a verseny következő kiesője. Zsuzsiról elmondta, úgy látja, alapjáraton nagyon csendes, csak akkor beszél, ha kérdezik őt valamiről. A jelölt ezt elismerte, de hozzátette, hogy szerinte amikor megszólal, akkor nincsen probléma.

Valahogy az van bennem, hogy ha nem kérdeznek, akkor lehet, hogy nem kíváncsiak rám, és akkor inkább nem mondom a gondolatomat

– magyarázta Zsuzsi, mire Balogh azt mondta, ez nem jó.

Én magát egy fantasztikus nőnek tartom. Határozott, magabiztos, de ez, hogy ha nem kíváncsiak, akkor nem beszél…

Zsuzsi azzal védekezett, hogy az elmúlt napokban próbált változtatni a viselkedésén, mert azt a visszajelzést kapta, hogy befolyásolható.

Balogh Levente végül azt mondta neki, bár értékes nőnek tartja, szerinte nem alkalmas elnöki asszisztensnek, ezért elbocsátja őt. „Más pozíciókban el tudnám képzelni” – tette hozzá, majd úgy búcsúzott el Zsuzsitól, hogy reméli, még találkoznak.

Nekem ez most a motivációt jelentette, hogy volt miért felkelnem reggelente. Végre éreztem azt a fajta pezsgést, ami nagyon-nagyon hiányzott már az életemből. Úgyhogy én most nem vágyom vissza a kis home office-os, nyugalmas napjaimba. Nem baj, mert kaptam egy löketet is ezáltal. Arra jó volt ez a két hét, hogy rájöttem, hogy mi az, amire igazából szükségem van. Hogy mindenképpen küzdjek az álmaimért, ne adjam fel, és ha nem érzem magam jól otthon, a kis szobámban a laptopom előtt, akkor nem feltétlenül ez az, ami nekem való. Megpróbálom ezeket a gondolatokat elvinni magammal

– mondta könnyeivel küszködve Zsuzsi.

Zsuzsi kiesésével kialakult a legjobb hat jelölt mezőnye, akiket Balogh Spanyolországba küldött, hogy ott indítsanak egy új kisvállalkozást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik