Belföld

Rákay Philip: Lilu gerjesztett ellenséges hangulatot ellenem a Z+-nál, miután kiálltam Orbán mellett

Adrián Zoltán / 24.hu
Adrián Zoltán / 24.hu

Rákay Philip volt Fiala János vendége, és a producer-műsorvezető ezúttal is felidézte, hogy min kellett átmennie, amikor kiállt az akkori kormánypárt mellett 2002-ben, és megvallotta fideszes identitását. Ez az a bizonyos Kossuth téri rendezvény, ahol Rákay szerint több milliós volt a Fidesz-szimpatizánsok száma.

A rendezvényt követően, Orbán Viktor melletti hivatalos kiállásom miatt szinte az egész médiaszakmát magamra haragítottam. Elfogyott körülöttem a levegőn, ennek első precedense volt, hogy az általam is alapított Z+tv egyik műsorvezetője, Lilu (Kovalcsik Ildikó) által gerjesztett hangulatban, összehívták a vezetőséget és számon kérték rajtam szereplésemet. Később az MTV egyik beszélgetős műsorát is elvették tőlem

– emlékezik vissza Rákay Philip, aki elmondta azt is, hogy akkoriban a magyar médiavilág egyik irányítója azt mondta neki, amíg pozíciót visel, tesz róla, hogy „Rákay még portásként se dolgozhasson” a szakmában.

Itt Fiala felidézte, hogy a Magyar Péter nagygyűlésén felszólaló Tar Zoltánt, az eseményt követően elbocsátották egy állami cégtől. Jól van-e ez igy? – szegezte Rákaynak a kérdést a műsorvezető, aki röviden annyit válaszolt:

Üdv a klubban!

(via Blikk)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik