Szórakozás

L.L. Junior állítja: Nótár Mary zsarolta meg

Egy héttel ezelőtt L.L Junior maga mondta el a Mokkában, hogy már 10 hónapja szakított gyermekei anyjával és új kapcsolatban él. Az énekes szerint egy kolléganője – akit akkor nem kívánt megnevezni – megfenyegette, hogy kitálalja a sajtóban a magánéletét, Junior pedig elejét akarta venni a pletykáknak azzal, hogy ő beszél minderről.

Most azonban kiderült, hogy kiről is van szó. A hosszú évek csendes munkája után, az elmúlt hetekben botrányt botrányra halmozó Nótár Mary volt az, aki válaszút elé állította az énekest. Juniort ugyanis az az ügynökség képviseli, akivel Mary kilenc év után szerződést szeretne bontani és az énekesnő szerette volna, ha a rapper mellé áll.

L.L. Junior azonban nem engedett a nyomásnak, így nyílt levélben üzent Nótárnak, akitől azt kérte, kulturált módon és ne a nyilvánosság előtt vessen véget szakmai kapcsolatának. Gondolatait pedig az alábbi sorokkal zárta.

Mind futunk valami elől életünk számos pontján, de nem számít a sebességünk, az igazság gyorsabb mindig egy kicsit.

Nótár Mary eközben értetlenül áll az események előtt. Ő ugyanis nem emlékszik arra, hogy fenyegetés történt volna.

Nem értem ezt az egészet, három hónapja nem is beszéltem Juniorral. Én azt hittem, hogy mi jó baráti kapcsolatot ápolunk. Fogalmam sincs, hogy most ki, vagy mi akar egymásnak ugrasztani bennünket. Mindig is tiszteltem őt

– nyilatkozta a Borsnak az énekesnő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik