Élet-Stílus

Házasság első látásra: „Nekem csalódás vagy” – közölte Hilda Enikővel, aki továbbra sem akart a férjével való konfliktusáról beszélni

Úgy tapasztalja, Enikővel nem tudnak őszintén beszélni a történtekről, mert utóbbi mindig igyekszik elkerülni a témát.

Peti és Enikő jelenleg azon dolgoznak a Házasság első látásra aktuális részeiben, hogy vissza tudjanak találni egymáshoz azután, hogy a múlt heti adások egyikében csúnyán összevesztek: nézeteltérésük kibontakozása után a feleség a kísérlet egy másik férfi résztvevőjénél, Andrisnál keresett vigaszt, Peti azonban az üzenetváltásukról nem tőle, hanem Andris feleségétől, Petrától szerzett tudomást, ami miatt nagyon megbántódott, azóta külön is élnek Enikővel.

A műsor legutóbbi adásában a szakértők külön bulikat szerveztek a kísérletben résztvevő feleségek és férjek számára. A női összejövetelen feszült hangulat alakult ki, miután Hilda közölte Enikővel, hogy a történtekről hallottak és látottak alapján az ő szemében utóbbi jön ki rosszul a szituációból. Enikő erre azt felelte, ez nem baj, majd elismerte, hogy külső szemlélőként ő is Hildával értene együtt. Amikor viszont Kornélia azt kérdezte tőle, mi az igazság, Peti felesége jelezte, hogy nem szeretné elrontani a témával az összejövetelt.

Ne firtassuk, ha nem szeretnéd, csak olyan rossz. Mert nekem te emiatt egy csalódás vagy. Mert előttem az van, hogy te igazából több törődésre vágytál, és ezt akarod kiharcolni a Petinél. És első adandó alkalommal, nekem ez jött le, azonnal bepróbálkoztál az Andrisnál

fejtette ki meglátásait Hilda, mire Enikő megjegyezte, hogy nincs igaza.

Hilda később a miniinterjújában mondta el a kamerának, hogy tapasztalatai szerint Enikő mindig kerüli az említett témakört, és nem érti, miért nem tudnak őszintén beszélgetni arról, ami történt.

Petivel való összeveszésük után egyébként Enikő nagyapja is unokája férjének adott igazat.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik