Élet-Stílus

A Házasság első látásra Petrája: Életem eddigi összes férfiját megríkattam

TV2
TV2
Barátai szerint férje. Andris önmagát hergelte bele a gondolataiba, amikor elpityeredett a legutóbbi párterápián.

A Házasság első látásra legutóbbi epizódjában Petra ismét összeült a barátaival, hogy megossza velük a kísérlet alakulását. Elmondta nekik, hogy bár ő azt hitte, Andrissal a rengeteg beszélgetésük hatására elindult köztük egyfajta haverság, meglepettségére a lemezlovas a legutóbbi párterápián kijelentette, nem képes őt a továbbiakban elviselni, így arra kérte, a kísérlet hátralévő részében inkább a saját lakásában tartózkodjon, ne nála.

A beszélgetés során az is szóba került, hogy Andris elpityeredett, miközben a párterápián arról beszélt, nem akarja megbántani a feleségét.

Ezen nevetgéltem hazafele, hogy belegondoltam, hogy életem összes férfiját megríkattam. De leginkább azon sírtak, hogy szakítottunk

jegyezte meg a történtek margóján Petra, mire barátai azt mondták neki, szerintük Andris saját magát hergelte bele a gondolataiba.

Az edző társasága egy korábbi adásban már találkozott a lemezlovassal, az összejövetel viszont feszült hangulatban telt, Petra egyik barátjával, Danival össze is rúgták a port.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik