Szórakozás

Inkább fizet, de nem énekel Berki Krisztián

Berki Krisztián hamarosan a TV2 A Nagy Duett című műsorában mutatja be énektudását. A heréit sorozatosan vasaltató valóságshow-hős azonban több ismerősének egybehangzó véleménye szerint is borzalmasan énekel, így nem lesz vele könnyű dolga duett partnerének, Fésűs Nellynek.

“Nelly próbált megénekeltetni, de egyelőre nem sikerült értékelhető hangokat előcsalogatnia a torkomból. Közeledik a műsor kezdete, úgyhogy már nem úszom meg ezt a dolgot, nagy küzdelem lesz, az biztos. Hogy mit szólnak majd a nem létező énekhangomhoz az emberek? Aki ezt kitalálta, majd annak a felelőssége lesz a szerepeltetésem”

– mondta a 24.hu-nak Berki, aki azt is elárulta, hogy még a fürdőszobában és a piros lámpánál sem szokott dalra fakadni.

“Mivel eddig nem akartam pénzt keresni énekléssel, nem volt szükségem arra, hogy megtegyem. Még otthon a gyereknek sem szoktam énekelni, úgy vagyok vele, hogy inkább felbérelek valakit erre a célra. Többször előfordult már, hogy fizettem egy előadót, aki a teraszon énekelt a lányomnak.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik