Szórakozás

Berki Krisztián újra kivasaltatta a heréit

Ismét kivasaltatta a heréit Berki Krisztián, ez állítása szerint már a negyedik beavatkozás volt – írja a Bors. A TV2 egyik vezető arca elmondta: a médiatörténeti szempontból mérföldkőnek számító 2014-es első simítást két újabb követte, azokat sikerült titokban tartania, a negyedik pedig ismét nyilvánosságot kap. Péntek este az Édes Életben láthatnak összefoglalót az érdeklődők a plasztikai sebész által végzett kezelésről.

“A herevasalás sosem létezett. Csak egy bőrfeszesítő eljárás, amelyet először az én heréimen végeztek el, így a herevasalás kifejezés általam született meg, ezt a szót nekem köszönheti Magyrország.

Fontos az életemben, hogy a két fekete 8-as soha ne a térdemet verje. Két év alatt ez a negyedik vasalásom. Egyébként frusztrál, hogy ilyen jól nézek ki. Meg is próbálom elrondítani magam, de nem sikerül, olyan tökéletes a genetikám! Tökéletes test, kockás has… Megettem naponta egy üveg mogyorókrémet, aztán kettőt, hogy nagy, pohos hasam legyen, de ezektől is csak szebbé váltam. Aztán próbálkoztam napi egy kiló cukorral, de hiába. Reménytelen harc ez” – nyilatkozta a bulvárlapnak Berki, akinek herevasalásáról korábban minden tudnivalót összegyűjtöttünk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik