Szórakozás

Nánási Mici öt hónaposan már beszél és forgat

Ördög Nóra és Nánási Pál kislánya már rendszeresen mondja a "baba" és az "apa" szavakat.

Nánási Mici még csak öt és fél hónapos, de a “baba” és az “apa” szavakat már magabiztosan mondogatja, az “anya” azonban egyelőre várat magára. A műsorvezető egy tündéri videót is készített Miciről, ebben azt kérdezi kislányától: “Ki vagy te?”, mire Mici azonnal rávágja: “Baba”.

“Büszkén szoktuk mondogatni, hogy ez a gyerek már öt és fél hónaposan elkezdett beszélni, ami persze nem teljesen igaz, merthogy nem tud még értelmet kapcsolni a szavakhoz, de az tény, hogy a „baba” szót már remekül mondogatja. Nyilván utánozza, ahogy én mondom a szótagokat. Aztán elkezdtünk próbálkozni más szótagokkal is, és aztán az „apa” is sikerült neki többször is” – mesélte Ördög Nóri, aki természetesen már nagyon várja, hogy Mici végre az “anyát” is kimondja.

Ördög Nóri azt is elmesélte, hogy Mici máris forgat: egy babás jógát oktató filmben végzik közösen a gyakorlatokat. A baba körüli teendőkből természeten az apukai is kiveszi a részét, a fürdésnek például külön “szereposztása” van.

“Palkó a stabilizátor, most már nagyon nagy szükség is van rá, mert Micinek a keze-lába állandóan jár, és úszik az egész fürdőszoba, mert gyakorlatilag kipancsolja a fél kád vizet, mire végzünk. Én pedig a tisztítószemélyzet vagyok, aki az alapos tisztítást végzem menet közben, de természetesen egyedül is meg tudjuk fürdetni mind a ketten” – tette hozzá a legszebb arcú műsorvezetővé választott Ördög Nóri.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik