Szórakozás

Ilyen gyönyörű Ördög Nóra és a kis Mici

Az RTL Klub műsorvezetője végre a kameráknak is megmutatta 5 hónapos kislányát, Micit.

Az X-Faktor próbáján járt Nánási Mici. Az apróság azonnal levette a lábáról a versenyzőket és a két mentort, Szikora Robit és Geszti Pétert is.

A pici lánynak amúgy is hosszú napja volt, mert a próba után ellátogatott édesapja, Nánási Pál fotóműtermébe is.

“Semmi okom a panaszra, most minden nagyon jó” – magyarázta a Fókuszban Ördög Nóra, aki 5 hónappal a szülés után máris visszanyerte régi alakját. Mint mondja, ez pusztán a genetikának köszönhető, ugyanis egyáltalán nem fogyókúrázott. Ez alatt az idő alatt fodrásznál sem járt, de egy kicsit sem bánja, mert férjén azt látja, hogy a hosszabb haj nagyon tetszik neki.

Nóra elárulta azt is, hogy érthetően Mici érkezése óta kevesebb idő jut a romantikára, de elmélyítette a kapcsolatukat, hogy a pici megszületett.

“Kettesben isten tudja mikor jutunk el bárhová, de otthon is megteremtjük a hangulatot. És abban is biztos vagyok, hogy ha Mici nagyobb lesz, akkor mindenképpen csinálunk majd kettesben is programokat” – magyarázta a műsorvezető.

Persze az is szóba került, hogy vajon Mici kire hasonlít jobban. A pár végül megegyezett abban, hogy a szemét egyértelműen Nórától örökölte.

Melyik híresség látható a képen babaként?

Akinek van kedve és ideje játszani egyet, itt kipróbálhatja magát!

Tippelje meg, melyik híresség látható a fotón babaként – és döntse el, Ördög Nóri babaként mennyire hasonlít Micire!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik