Szórakozás

Keressük a legszebb arcú műsorvezetőt

Ki a legszebb arcú műsorvezető? Szavazz a kedvencedre!

Babás, karakteres, vagy érdekes? Összegyűjtöttük a legszebb arcú műsorvezető kategória esélyeseit, neked már csak az a dolgod, hogy szavazz a kedvencedre.

Tatár Csilla

Fotó: TV2

A TV2 műsorvezetője több hivatalos és nem hivatalos prímet is elvitt már az öltözködésével és az alakjával. Ezúttal az arca mérettetik meg, ami sokakat Maya Goldra emlékeztet. Ez ügyben megoszlanak a vélemények, ám az biztos, hogy Csilla nem mindennapi jelenség.

Liptai Claudia

Fotó: TV2

Claudiára mondhatnánk, hogy ezerarcú nő, akinek az aktuális kedélyállapota és súlya nyomot hagy az arcán. Hol babaarcú szépség, hol pedig markáns, erőteljes vonásokkal rendelkező végzet asszonya.

Lilu

Fotó: RTL Klub

Sokan várták kíváncsian, hogy szerepel majd az X-Faktor műsorvezetőjeként, Lilu azonban nem most kezdte a szakmát, és már korábban is bizonyított jó néhány műsorban. A frizuráját nehéz követni és az arcának karaktere is ennek megfelelően változik.

Ördög Nóra

Fotó: Berecz Valter

Hosszú hajból rövid lett, most pedig ismét félhosszú. Ördög Nórát lehet szeretni vagy nem szeretni, az azonban biztos, hogy nem csak profi, de az arca is nagyon fotogén.

Demcsák Zsuzsa

Fotó: TV2

Talán ő az egyik legmegosztóbb műsorvezető, akit, ha bakizik, azonnal a szájára vesz a virtuális világ. A kamera azonban nagyon szereti.

Ada

Fotó: RTL Klub

A Reflektor műsorvezetőjéről ránézésre nehéz elképzelni, hogy kétgyermekes anyuka. A bájos és kislányos arcú Ada ráadásul „gödröcskésen” mosolyog.

Gombos Edina

Fotó: TV2

Nem csoda, hogy az Édes Életben is szereplő műsorvezető folyamatos féltékenységi rohamot vált ki férjéből, Albertóból. Gombos Edina igazi dögös anyuka, aki tudja, hogyan éljen a csábítás tipikusan nőies eszközeivel.

Mádai Vivien

Fotó: RTL Klub

A súlyingadozásai az ő arcán is nyomot hagynak, de akár van rajta néhány plusz kiló, akár nincs, a helye mindenképpen biztosított a legszebb arcú műsorvezetők között.

Peller Mariann

Fotó: TV2

A STORY4 műsorvezetője nemrégiben lett anyuka. Peller Mariann a karakteres arcú műsorvezetők táborát erősíti.

Horváth Éva

Fotó: RTL Klub

A modell-műsorvezető helye mindenképp a legszebb arcú műsorvezetők között van, Éva ráadásul modell-múltjának köszönhetően pontosan tudja, hogyan bánjon az arcával.

Novodomszky Éva

Fotó: MTVA

Az M1 műsorvezetője szőke hajával és kékeszöld szemével nem csoda, hogy megbabonázta olasz férjét, Salvót.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik