Szórakozás

Gyűrűzik az RTL-es botrány! Médiabiztost vonnak be?

vv attila (vv attila, )
vv attila (vv attila, )

Mivel nem kaptak választ Kolosi Péternek küldött első nyílt levelükre VV Attila rajongói, így újabbat küldtek a programigazgatónak, melyben azt is leírták, a médiabiztoshoz fordulnak, ha érdemben nem foglalkoznak velük.

Mint ahogyan arról már többször is beszámoltunk, VV Attila rajongói amiatt lázadoznak, mert kedvencük a mai napig nem kapta meg azt a lakást, melyet a VV-ben nyert. A nézők úgy érzik, ezzel az Attilára szavazókat is becsapták. Eleinte hajlandóak lettek volna békés megeggyezésre, de úgy tűnik, mostanra végképp betelt a pohár a „Az RTL teljesítse a nézőknek tett ígéretét!” elnevezésű facebookos csoportnál.

Második nyílt levelüket hétfőn nem csupán az RTL Klubhoz, hanem a Hír24-hez is eljutatták, egyben köszönetet mondtak azért, hogy korábbi levelük közlésével a nézők véleményét a nyilvánosság elé tártuk. Második levelükben egyebek mellett a következőket írják le.

„Tisztelt Programigazgató Úr! A Lakást Attilának – Az RTL teljesítse a nézőknek tett ígéretét! elnevezésű Facebook nézői csoport immár közel 200 főre duzzadt tagsága sajnálattal vette tudomásul, hogy az Ön számára 2012. október 8-án megküldött nyílt levelünk kapcsán az RTL Klub részéről semmilyen intézkedés nem történt, de még a nyilvános reagálásra sem tartottak méltónak minket. Reménykedtünk benne, hogy mi, az RTL Klub több száz, régi és hűséges nézője, számítunk annyit az Önök csatornájának, hogy legalább válaszra méltatnak minket. Ha erre nem is hajlandóak, esetleg a sajtó útján megismertetik velünk azokat a nehézségeket, melyek immár 9. hónapja megakadályozzák Magyarország vezető kereskedelmi televízióadóját abban, hogy teljesítse a Való Világ 5 műsor nézőinek tett ígéretét és Knap „VV” Attila, a VV5 győztese, hozzájusson megérdemelt nyereménylakásához….Tisztelt Programigazgató Úr! Ígérjük, több nyílt levéllel nem fogjuk Önt zavarni! Amennyiben jelen levelünkre sem kapunk választ (akár a média nyilvánosságán keresztül), illetve nem történik megnyugtató intézkedés a csatorna részéről Knap „VV” Attila nyereménylakásának átadásával kapcsolatban belátható időn belül, nem tudjuk azt garantálni, hogy csoportunk tagjai, vagy más, a csoportunkhoz nem tartozó nézők, nem fordulnak a médiabiztoshoz bejelentéssel. Mindeddig kértük, felszólítottuk tagjainkat, hogy tartózkodjanak ettől az eljárástól, hiszen nem célunk kedvenc televízió-csatornánknak kárt okozni. Azonban úgy érezzük, amennyiben a véleménynyilvánításunk, figyelemfelhívásunk továbbra sem ér célt, nincs jogunk tagjainkat állampolgári (fogyasztói) jogaik gyakorlásában korlátozni, arról őket lebeszélni. Tisztelt Kolosi Úr! Kérjük Önt ismételten, segítsen abban, hogy Knap „VV” Attila, a VV5 győztese, hozzájusson megérdemelt nyereménylakásához (vagy annak 21 millió forintos ellenértékéhez), ez által az RTL Klub bizonyítsa, hogy a nézőknek tett ígéret szent!” – fejeződik be a levél.

Mint ahogyan arról a Hír24 beszámolt, Kolosi Péter, a csatorna programigazgatója a Hír24 korábbi érdeklődésére elmondta, jelenleg is dolgoznak azon, hogy VV Attila lakásügye megoldódjon és a lehető legjobb megoldást találják meg számára. Mint ahogyan a kezdetektől fogva, most is biztosítja számára az RTL Klub a lakhatást. Kolosi Péter azt is kijelentette, egyetlen VV-nyertes sem volt korábban ilyen helyzetben, mint Attila, akinek a villából való kiköltözést követően a csatorna azonnal gondoskodott a lakhatásáról, mindezt méltányosságból, hogy ne kerüljön az utcára.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik