Szórakozás

Perel az RTL VV Attila ügye miatt? Botrányos

vv attila (vv attila)
vv attila (vv attila)

Több hónapja véget ért a ValóVilág ötödik szériája, ám a győztes, Attila még nem költözhetett be a nyereménylakásba. Ennek oka, hogy a felajánló nem tartotta be az ígéretét.

Attila a napokban azonban el kezdhette keresni álmai otthonát, hiszen az RTL Klub úgy döntött, kárpótolják a VV-nyertest, még akkor is, ha nem a csatorna hibázott.

Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója a Hír24 érdeklődésére elmondta, a csatorna fizeti ki Attila lakását, ám azt, hogy erre mennyi pénzt szántak, nem árulta el. Azt azonban nem titkolja, hogy meghatároztak bizonyos kereteket, de hogy ezek hol szabnak határt a VV-nyertes lakásválasztásakor, azt nem szeretné kiteregetni az RTL Klub.

Mint ahogyan arról korábban beszámoltunk, Attila a játék befejezése után egy budapesti szállodába költözött, ugyanis a VV előtt feladta albérletét. Kolosi Péter korábban a Hír24-nek azt is elmondta, a csatorna önként ajánlotta fel a VV-nyertesnek, hogy megoldják a lakhatását, a pletykákkal ellentétben azt nem Attila követelte ki magának. Azt, hogy a fiatalember elszállásolása pontosan mennyi pluszterhet rótt az RTL Klubra, már akkor sem árulták el. Azt viszont igen, hogy ez nem jelent a csatorna számára problémát.

Azt egyébként az RTL-nél nem árulják el, hogy a fél éven keresztül a ValóVilágban reklámozott cég végül miért nem volt hajlandó átadni a nyertesnek a beígért lakást. Vélhetően ezzel tetemes kárt okoztak a csatornának, akik becsületből most megoldják a nyertes problémáját. Úgy tudjuk, hogy az RTL Klubnál mérlegelik, hogy peres úton behajtsák követelésüket attól a felajánlótól, aki végül nem teljesítette ígéretét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik