Szórakozás

Alekosz elvesztette fesztiválszüzességét

A nyár egyik legforróbb buliján végre sor került a Nikolas-Alekosz csúcstalálkozóra. A VV4 győztese életében először fesztiválozott.

Ezúttal nem a pálinka miatt ült ki Alekosz arcára az elégedett mosoly. Az érdi hős még kicsit izgult is, mielőtt nagy kedvencével, Nikolasszal találkozott. Persze az első beszélgetés nem sikerült túl hosszúra, mivel az X-Faktor döntőse sietett a színpadra. A különleges találkozás az egyetemisták legnagyobb buliján, az EFOTT-on volt.

Alekosz a szolnoki strandra is pedánsan kötött nyakkendőben és világos ingben érkezett. Szinte nem telt el úgy perc, hogy ne állították volna meg a rajongók egy-egy autogramért. A pálinka és az üdítő egész nap a szexkiborg tartozéka volt, a bográcsozás után pedig azonnal felderítő körútra indult feltérképezni a fesztivál programjait és persze a szebbnél szebb lányokat. Végül nagy kedvence, Takács Nikolas koncertjén kötött ki.

A görög csábítónak végül annyira megtetszett az egyetemisták és főiskolások bulija, hogy haza sem akart menni a Tiszaligetből.



Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik