Szórakozás

Pornósnak állt Alekosz kirúgott arajelöltje

Brigitta már nem csinált tikot belőle, hogy a testével keresi a kenyerét. Azt mondja, hedonista típus: imádja a férfiakat és a szexet is.

A 23 éves lányról eddig is tudni lehetett, hogy nem veti meg a könnyű pénzszerzés lehetőségét, korábban escortlányként dolgozott, de azt tagadta, hogy felnőtt filmekben is szerepelt volna. Az Alekosz szívéért folytatott küzdelmet végül elbukta, így most már nyíltan vállalja, hogy a Szerelem a legfölsőbb szinteken című műsor vége óta pornózással keresi a kenyerét – írja a STOP.

Brigitta szerint most van abban a korban, hogy megalapozza a jövőjét, és mivel szereti a kamerát, a férfiakat és a szexet is, semmi kivetnivalót nem talál abban, ha felnőttfilmekben bújik ágyba férfiakkal. Főként, hogy állítása szerint jól lehet vele keresni. Az elmúlt hónapban 9-10 kisebb filmben szerepelt, de azt nem akarta elárulni, mennyi pénzt rakott zsebre érte.

Azt mondja, mindent azért ő sem vállal be, de szívesen várja a kedvező ajánlatokat. Jelenleg Bécsben forgat, a tervek szerint pedig hamarosan Kovival is együtt dolgozik majd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik