Foci

Vb-selejtező: nemhogy három, de egy gólt sem szeretnének kapni a portugálok

Szombat este 20.45-től mindkét nemzeti együttes számára nagyon fontos vb-selejtezőt játszik egymással Portugália és Magyarország Lisszabonban. Az Eb-címvédő négy meccs után kilenc ponttal áll, míg a mieink eddig hét egységet gyűjtöttek össze.

A portugálok hátránya három pont az első helyen álló Svájc mögött (pont az egymás elleni eredmény miatt), így, ha nem akarnak pótselejtezőt játszani, mindenképpen győzniük kell hazai pályán. Bernd Storck csapata pedig esetleges vereséggel gyakorlatilag lemondhat a vb-álmokról.

A két együttes a tavalyi Eb-n már találkozott, akkor egy fantasztikus mérkőzésen 3-3 lett a vége Lyonban. A hazaik most viszont nem szeretnének három gólt kapni, sőt nullára akarják elhozni a meccset, erről Joao Mario beszélt a Record című lapnak.

Nyerni szeretnénk Magyarország ellen, gólokat kell rúgnunk, a legfontosabb viszont, hogy ne kapjunk egyet sem. Egy nagyon jól szervezett magyar csapatra számítok, tudjuk, hogy jól védekeznek, illetve rendkívül veszélyesek kontratámadásokból. A kapitányuk, Dzsudzsák Balázs személyében kiváló játékosuk is akad a keretben, aki a legutóbbi Eb-csoportmeccsen sok borsot tört az orrunk alá

– nyilatkozta az Internazionale játékosa.

Fogadj a szezon legjobb meccseire a Tippmixpron!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik