Foci

Egy év, hat hónapra ítélték 12-szeres válogatott labdarúgónkat

Fitos Józsefre a futball szerelmesei remek, fifikás középpályásként emlékeznek. A nyolcvanas években akkor lett válogatott, amikor Mezey György vezetésével végig gázoltunk mindenkin, majd 1986-ban kijutottunk a mexikói világbajnokságra. Fitos összesen 12-szer húzta magára a nemzeti színű mezt.

A Honvéd remek középpályását még 2014 tavaszán vádolta meg Bencze Imre. A vád szerint a Honvéd volt labdarúgója pénzt vett át tőle, de nem fizette azt vissza.

A Szentendrei Járási Bíróság most ebben az ügyben első fokon hozott elmarasztaló ítéletet. Az egy év hat hónapos börtönbüntetés végrehajtását első fokon három év próbaidőre felfüggesztették, de természetesen az ügy másodfokon folytatódik – számolt be a Blikk keddi lapszámában.

Az illető, aki az ügyet elindította, megvásárolta a feleségem telkét, de a mai napig nem fizette ki a vételárat, ő okozott nekünk kárt, majd olyan összeget követelt, amelyet nem vagyok hajlandó elfogadni. A jogerős ítélet után minden iratot nyilvánosságra fogok hozni

– nyilatkozta az egykori remek középpályás.

Az első fokon eljáró bíróság ezzel szemben bizonyítottnak látta azt, hogy Fitos 2007-ben és 2008-ban úgy kért pénzt, hogy tudta nem lesz képes azt visszafizetni, illetve olyan ingatlant kínált cserébe, ami valójában nem is az ő nevén volt nyilvántartva.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik