Szórakozás

Iszak Eszternek fejtörést okoz, mit vegyen fel terhesen, tippeket ad a hasonló problémával küzdő kismamáknak

TV2
TV2
Saját képeivel szeretné inspirálni a várandós nőket.

Iszak Eszter és Gyurta Dániel február közepén egy fotóval jelentették be, hogy első gyereküket várják. A műsorvezető a másnapi Mokkában elmondta, hogy férjével még nem tudják, hogy lányuk vagy fiuk lesz, azt majd egy nembejelentő bulin szeretnék leleplezni.

A kismama szerdán Instagramra posztolt magáról pár fotót, amikhez a következőket fűzte hozzá:

Pár hónapja már nehézséget okoz, hogy mit vegyek fel, főleg hogy a nadrágjaim egy részétől el kell búcsúznom. Vettem pár L-es darabot, azokat rotálom, de mivel szeretek változatosan öltözködni, (és a munkám igényli is) mást is ki kellett találnom.

Bejegyzése így folytatódik:

Úgy döntöttem, hogy a következő időszakban megosztok pár outfit inspirációt veletek, hátha köztetek is van pár kismama, akinek nehézséget okoz mihez nyúljon a hétköznapokban!

Első tippként azt írta, „szerencsére virágkorukat élik a maxi/midi bodycon ruhák, ez pedig majd’ minden pocakmérethez jól áll!” Ilyen ruhát visel Iszak Eszter is a közzétett képeken, oversized műbőrdzsekivel, bakanccsal és baseball sapkával, de szerinte magassarkúval és zakóval is fel lehet venni az ilyen ruhadarabokat, ha valaki elegánsabb eseményre hivatalos.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

iszakeszti (@iszakeszti) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik