Foci

Csalással vádolják a válogatott labdarúgót

Fitos József 12 -szeres válogatott labdarúgót hárommilliós csalás vádjával perli egykori barátja.

Fitos Józsefre a futball szerelmesei remek, fifikás középpályásként emlékeznek. A nyolcvanas években annak a válogatottnak volt 12-szer tagja, amely Mezey György vezetésével végigázolt mindenkin, majd 1986-ban kijutott a mexikói világbajnokságra.

Fitos a pályán mindig észrevette a lehetőségeket, benne volt egy-egy leheletfinom bokamozdulat, meghúzta a váratlant, ha kellett. Bizonyos Bencze Imre a blikk.hu-n azt állítja, az 55 éves egykori labdarúgóban még mostanság is benne van a váratlan húzás, a csel….

Ezért nem volt más választása, feljelentette a görög élcsapatban, a Panathinaikószban is megfordult labdarúgót. A vád szerint hiába adott neki több mint hárommillió forintot telekvásárlásra, adásvétel nem történt, és a pénzét sem kapta vissza.

A vizsgálatok lezárása után az ügyészség  vádat emelt jelentős értékben, folytatólagosan elkövetett csalás megalapozott gyanúja miatt. Az ügy tárgyalásának első napját a szentendrei bíróság kedden kezdte meg. Fitos állítja, bizonyítékai vannak, és “ítélethirdetéskor minden egyes dokumentumot nyilvánosságra fog hozni”.

Meglehet, ezekkel inkább ítélethirdetés előtt kellene előrukkolnia…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik