Poszt ITT

Rossz vicc: kutyapárti elnök az Echo TV-ben

Aki felülkerekedik, alulmarad, vélekedett egykor Vitray Tamás, de ma egyértelmű-e, hogy ki kerekedik és ki marad?

Példám azt mutatja: nem.

Február 17-én, pénteken, az Echo TV Napi Aktuális című műsorában Velkovics Vilmos azzal konferálta fel a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnökét, hogy:

  • – az olimpiáról,
  • – és a /politikai/ poénkodásról lesz szó.

A közel tízperces beszélgetésben kérdésizékre válaszizék hangzottak el.

„Helytállt” a műsorvezető, amennyiben hozta, amit hoznia kellett, és faarccal vette tudomásul a nem-érdemi feleleteket.

Ebben az értelemben a viccpártnak mondott MKKP elnöke is „helytállt”, amennyiben minden kérdésre üptre tudott blődségeket mondani.

Amit a baloldali/ellenzéki sajtó üdvrivalgással fogadott – hogy végre gúnyt űztek egy pártmédiamunkásból, ezáltal a kormányból -, nekem az egymás mellett elbeszélés klasszikus példája volt.

Pedig minden adva volt:

  • – az MKKP, ami aktívan járult hozzá a több mint negyedmillió aláíráshoz,
  • – amitől azonnal elgondolkodtak azok az olimpiapárti erők, melyeknek egyik szócsöve éppen a házigazda Echo TV volt.

Velkovics felsült, mert Kovács csak abban volt együttműködő, hogy elfogadta a meghívást. A ziccer azért maradt ki, mert egymás foglyaivá váltak: Kovács poénjai életlenek voltak, verbális pofonjai rossz alapállása miatt nem érték el a műsorvezetőt, aki viszont csak azt könyvelhette el sikernek, hogy állta a sarat, mert ahhoz nem volt mersze, hogy félbeszakítsa az értelmetlen beszélgetést.

Itt és most álljunk meg néhány baráti szóra:

  • – én is aláírtam a Momentumnak,
  • – én is örültem a „Kutyapárt” megjelenésének,
  • – és hiába dolgoztam az induló Echo TV-ben, mára elutasítom, amit programjukkal sugallnak.

Ez azonban mit sem változtat azon, hogy mintha két eltérő nyelvet beszélő embert kopíroztak volna egymás mellé. Ettől jött le/be nekem más, mint amitől az ellenzéki sajtó/balliberális értelmiség, álló ovációban tört ki… Egyebek közt a fészbukon.

Mert, amit én láttam, abban nem a Döbrögit verte el a Ludas Matyi, hanem „csak” egy zsoldost bántott Kovács Elnök Úr, aki nem vette észre, hogy nem tud társadalmilag hasznosat kinyerni egy arra „alkalmatlan” személyből.

Lehet, hogy bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű, de szerintem az ellenzékben/sajtóban mára akkorára nőtt a kormányzattal szembeni düh – pedig most az aláírásgyűjtéssel kapcsolatos öröm miatt táncot lehetett volna ropni! -, hogy elhagyta őket a humorérzékük.

Hajdanvolt barátaim!

Őszintén sajnálom, hogy ami Titeket örömmel töltött el, és a mennyekbe repített, az, nekem csak egy kínosan hosszú, poént nélkülöző, rossz vicc volt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik