Kultúra

Amy Adamsszel készíti következő filmjét Mundruczó Kornél és Wéber Kata

Rich Fury / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Rich Fury / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

Amy Adams lesz a főszereplője Mundruczó Kornél és Wéber Kata új filmjének, az At the Sea-nek– írja a Deadline.

Az At the Sea (magyarul „a tengernél”) című film forgatását júniusban kezdik Bostonban. A történet szerint a film egy Laura nevű nő életét követi nyomon, aki hosszú rehabilitáció után visszatér a családjához a tengerparti nyaralójukba, és újra meg kell tanulnia alkalmazkodni a hátrahagyott életéhez, és szembe kell néznie élete következő fejezetével, hírnév és karrier nélkül.

A Mundruczó–Wéber alkotópáros olyan nemzetközi szinten is elismert filmeket jegyez, mint a Pieces of a Woman, a Jupiter holdja és a Fehér Isten, de közös cégük, a Proton Cinema támogatásával készült Reisz Gábor Velencében díjazott filmje, a Magyarázat mindenre is.

A hatszoros Oscar-jelölt Amy Adams legutóbbi munkája a Klara és a Nap című film volt az Oscar-díjas Taika Waititi rendezővel, Kazuo Ishiguro regénye nyomán. Legközelebb Marielle Heller filmrendezőnő Nightbitch című sötét vígjátékában lesz látható, amelynek producere is volt. Korábban olyan nagy sikerű filmekben játszott, mint David O. Russell Amerikai botránya vagy a Denis Villeneuve-féle Érkezés.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik