Kultúra

Megvan, hogy ki rendezi Deadpool szupercsapatos moziját

Jön az X-Force, melyben a nagydumás Deadpool további renitens mutánsokkal fog egy kommandót alkotni.

Márciusban vált biztossá, hogy a kirobbanó sikere nyomán a Deadpool folytatásai mellett készül majd az X-Force-mozi is, amely a Ryan Reynolds által megformált antihősből, illetve az X-Men képregényekből ismert további különc, de kegyetlen mutánsokból fog egy csapatot faragni.

Még 3 Deadpool-mozi jön, de az egyik nem csak róla fog szólni
Erről a nagy sikerű első után a második filmet is társíró Rhett Reese beszélt egy interjúban.

A projekt jelenleg még gyerekcipőben jár, de a gyártó 20th Century Fox mostanra bejelentette, hogy

az a Drew Goddard fogja dirigálni, aki rendezőként a Ház az erdő mélyén című nagy sikerű horrorral mutatkozott be 5 évvel ezelőtt.A rendezőként tehát még nem éppen rutinos, ugyanakkor kétségtelenül tehetséges Goddard eredetileg forgatókönyvíró és producer, és a nevéhez olyan produkciók fűződnek, mint a Buffy, a vámpírok réme, az Angel, az Alias, a Lost – Eltűntek, a Cloverfield, a Z világháború, a Mentőexpedíció és a Daredevil.

A bejelentés dacára jelenleg még bizonytalan, hogy várhatóan mikor kezdik el forgatni az X-Force-t, melynek forgatókönyvét az IMDb szerint Goddard és a filmben nemcsak játszó, de azon producerként is dolgozó Reynolds párosa kezdte el kidolgozni.

Ami pedig az X-Force leendő összetételét illeti: az már biztos, hogy Deadpool mellett a jelenleg forgó Deadpool 2-ben bemutatkozó Kábel (Josh Brolin) és Domino (Zazie Beetz) is benne lesz a csapatban. Persze további új karakterekre is számíthatunk, miután a képregényekben többek között Farkas Rozsomák, Angyal, Psziché, Küklopsz, Fantomex, Vihar és Kolosszus is volt már az alakulat tagja.

Josh Brolin már Kábelként kommandózik a Deadpool 2 forgatásán
Új képek láttak napvilágot a színészről, aki az időutazó mutánst alakítja a második Deadpool-moziban.
Forrás: Variety

Ajánlott videó

Olvasói sztorik