Belföld

Az éj leple alatt visszaültette a Deák téri virágokat a pénzszóró influenszer, miután az ezresekért egymást gyilkoló tinédzserek letaposták őket

Bardóczi Sándor Facebook-oldala
Bardóczi Sándor Facebook-oldala

Csütörtökön Karácsony Gergely közösségi virágültetést hirdetett a Deák térre. Mindez azután vált aktuálissá, hogy a telefontokokat áruló Mobilfox influenszere, Szépréthy Roland ezres címletekben kétmillió forintot szórt szét a fővárosban, a gyors meggazdagodás reményében összeverődött, hétezer fős tömeg pedig úgy megvadult a levegőben szállingózó bankók látványától, hogy teljesen letaposta a Deák téri virágágyat. A pénzszórás szervezői ellen jogosulatlan reklámtevékenység és közterület használat miatt indult eljárás.

Később Szépréthy egy TikTok-videóban vállalta a felelősséget a virágtiprásért, de Karácsonynak azt üzente, hogy „ne rajtam keresztül próbáljon meg magának politikai figyelmet szerezni, ugyanis máshogyan is be lehet kerülni az újságokba”.

A pénzszóró influenszer az április 28-ai virágültetést is okafogyottá tette, ugyanis egy Instagram-sztori tanúsága szerint április 25-én éjjel többedmagával az összes letaposott virágot visszaültette. Karácsonynak pedig puszit küldött.

(index.hu)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik