Kultúra

Josh Brolin már Kábelként kommandózik a Deadpool 2 forgatásán

Új képek láttak napvilágot a színészről, aki az időutazó mutánst alakítja a második Deadpool-moziban.

Egy héttel ezelőtt tragédia árnyékolta be a Deadpool 2 vancouveri forgatását, amelyen életét vesztette egy fiatal női kaszkadőr az egyik akciójelent felvétele közben. Az utcai motorversenyző Joi “SJ” Harris halála után leálltak a munkálatok, mígnem aztán 48 órával később ismét nekilátott a stáb folytatni a forgatást.

Deadpool 2: Ryan Reynolds teljesen összetört a kaszkadőr halála miatt
A színész és a filmet rendező David Leitch is közleményben reagált a tragédiára.

A közösségi médiában igencsak aktív Ryan Reynolds jóvoltából már korábban is érkeztek képek a Deadpool 2 forgatásáról és szereplőiről, így pl. a Josh Brolint Kábelként ábrázoló első képet (fent) is a színész leplezte le. A Twitteren most újabb fotók láttak napvilágot Brolinról, aki nemrég megérkezett Vancouverbe és már fel is vették vele a mechanikus részekkel feltuningolt mutáns eső jeleneteit.

A Deadpool 2 cselekménye még nem ismert, de a szereplőgárdája már igen: az antihőst alakító Reynolds és a Kábel szerepére magát látványosan kigyúró Brolin mellett az alapfilmből visszatérő Morena Baccarin (Vanessa), T.J. Miller (Menyét), Brianna Hildebrand (Negaszonikus tini Torpedó), Karan Soni (Dopinder) és Stefan Kapicic (Kolosszus hangja), valamint a csapathoz Dominóként csatlakozó Zazie Beetz alkotja.

Deadpool 2: itt az első kép a dögös és halálos Dominóról
A Deadpool szövetségesévé váló mutánscsajt Zazie Beetz alakítja a produkcióban.

Az első film sztoriját is jegyző Rhett ReesePaul Wernick duó forgatókönyvéből David Leitch rendezi a Deadpool 2-t, amely 2018. június 1-jén fog megérkezni a mozikba.

Forrás: Coming Soon

Ajánlott videó

Olvasói sztorik