Kultúra

Nézz vérfagyasztó tinihorrort a Normafánál

Folytatódik a UPC Pop-up Mozi elnevezésű sorozata, amely legközelebb a Ház az erdő mélyén című filmet fogja a szabadban levetíteni.

Augusztus 10-én rendezték meg a UPC Pop-up Mozi sorozatának első vetítését, ahol ezúttal Martin Scorsese és Leonardo DiCaprio lebilincselő thrillerét, a Viharszigetet vetítették egy igazán hátborzongató, a film témájához tökéletesen passzoló helyszínen, a Svábhegyi Szanatóriumban.

Egy éjszakára egy misztikus nyomozás otthona lett a Svábhegyi Szanatórium
A UPC az elhagyatott épületben indította útjára Pop-up Mozi elnevezésű sorozatát, ahol a Viharszigetet vetítették. Olyan helyet kerestek, ami illik a filmhez. A helyszínen jártunk.

A UPC Magyarország legújabb kezdeményezése, a UPC Pop-up Mozi olyan különleges filmélményt kínál, amilyenre korábban nem volt példa. Az eseménysorozat célja, hogy megismertesse az emberekkel a televíziózás új korszakát jelentő Horizon Go szolgáltatást, amiben bárhol, bármikor szinte korlátok nélkül élvezhetjük kedvenc filmjeinket, műsorainkat.

Az első vetítésen a Viharsziget témájához tökéletesen illeszkedő, évek óta üresen álló Svábhegyi Szanatórium udvarát alakították óriási kertmozivá. A teltházas rendezvényen a kényelmes babzsákok mellett, a regisztrációhoz járó popcorn- és limonádé-kuponnal várták a látogatókat.

Azoknak, akik lemaradtak az első UPC Pop-up Mozi első vetítésről, van egy jó hírünk:

augusztus 31-én 21:00-tól a tinédzserhorror műfaj szabályait kiforgató Ház az erdő mélyén című filmet fogják a normafai rengetegben vetíteni.

A pop-up mozi most is ingyenes lesz, azonban érdemes sietni a helyfoglalással, mivel a férőhelyek száma limitált és esemény regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az alábbi oldalon lehet a normafás vetítésére.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik