Kultúra

Deadpool 2: itt az első kép a dögös és halálos Dominóról

A Deadpool szövetségesévé váló mutánscsajt Zazie Beetz alakítja a produkcióban.

Június vége óta zajlik a tavalyi év egyik legnagyobb sikerfilmjévé vált Deadpool folytatásának forgatása, amelynek a kanadai Vancouverben zajló munkálatairól már az első héten érkeztek fotók.

Megkezdődött a Deadpool 2 forgatása - itt vannak az első képek
Már forog az őrült mutáns második mozija, melynek munkálatairól máris egy rakás fotó érkezett.

A Deadpoolként minden korábbinál népszerűbbé vált Ryan Reynolds jóvoltából most újabb kép érkezett a sequel háza tájáról, ugyanis a 41 éves színész tette közzé a lenti felvételt, amely a produkció egyik legizgalmasabb új szereplőjét: a Zazie Beetz által megformált Dominót leplezi le a jelmezében.

20th Century Fox

A fotó poénja természetesen az, hogy a tavalyi Deadpool legeslegelső hivatalos képét idézi, amelyen még a nagyszájú mutáns pózolt a kandalló előtt:

20th Century Fox

Dominóról dióhéjban azt kell tudni, hogy ő kb. olyan, mint Deadpool, csak csajban. A képregényekben ezért is alkottak már sokszor egy csapatot más mutánsokkal együtt, ugyanis habár Domino habitusa és képességei eltérnek a bármilyen sebesülésből felépülő cimborájáétól, a maga módján ő is őrült. Ráadásul Domino (valódi nevén Neena Thurman) is egy laboratóriumban vált mesterien célzó és a közelharcban verhetetlen zsoldossá, akinek telekinetikus képessége is van, így módjában áll irányítani a környezetét.

A Deadpool 2 cselekménye még nem ismert, ám a szereplőgárdája már összeállt és az Atlanta című sorozattal befutott Beetz kisasszony, illetve Reynolds mellett az alapfilmből visszatérő Morena Baccarin (Vanessa), T.J. Miller (Menyét), Brianna Hildebrand (Negaszonikus tini Torpedó), Karan Soni (Dopinder) és Stefan Kapicic (Kolosszus hangja), valamint a Kábel szerepében csatlakozó Josh Brolin alkotja.

A Deadpool 2 első trailere hülyét csinál Supermanből
A nagydumás mutáns második filmje vicces teasert kapott, rengeteg Logan-utalással, hülye zenével és Stan Lee cameóval.

A második rész forgatókönyvét ismét az elsőét is jegyző Rhett ReesePaul Wernick duó dolgozta ki, a filmet pedig a 2014-es John Wick társrendezőjeként befutott David Leitch dirigálja. A korábban bejelentett premierdátum értelmében a produkció 2018. június 1-jén fog megérkezni a mozikba.

Forrás: Coming Soon

Ajánlott videó

Olvasói sztorik