Kultúra

Anthony Hopkins a főnök az új Transformers-trailerben

A színészlegendának még csak akciójelenetek sem kellenek ahhoz, hogy felülmúlja az óriásrobotok zúzását.

Már csak két és fél hetet kell várniuk a rajongóknak, hiszen júniusban kerül mozikba Transformers: Az utolsó lovag (Transformers: The Last Knight) című ötödik óriásrobotos látvány- és akcióorgia.

A filmsorozatot gyártó Paramount Pictures stúdió nagyon tolja a promóciót, ezért aztán hiába is jött ki májusban az (elvileg) utolsó trailer, most egy újabb “nemzetközi változatot” dobtak fel a világhálóra. A kedvcsinálóban természetesen újabb látványos pillanatokat kapunk a filmből, amelyben azonban Anthony Hopkins lesz a legizgalmasabb, ugyanis az idén 80 éves színész már a puszta jelenlétével nagyot fog dobni a produkción. Ráadásul a titokzatos Sir Edmund Burton szerepében Hopkins olyan dolgokat fog elárulni a transformerekről, amelyek az előző négy mozifilm tükrében egészen meghökkentőek.

A Transformers 5 főszereplői Hopkins mellett a Cade Yeagert ismét megformáló Mark Wahlberg, az Izzy nevű kislányt alakító Isabela Moner, a bizonyos Vivian Wembley-t játszó Laura Haddock, lesznek. A mellékszerepekben az előző filmekből szintén visszatérő Josh Duhamel (Lennox ezredes), John Turturro (Simmons ügynök), Stanley Tucci (Joshua Joyce) és Sophia Myles (Darcy Tirrel) fogják játszani.

Az immár hagyományos módon Michael Bay rendezésében készült Transformers: Az utolsó lovag egy nappal az amerikai bemutató előtt: június 22-én fog megérkezni a magyar mozikba.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik