Kultúra

A Transformers 5 lesz a franchise legbrutálisabb darabja

Ezt igazolja Az utolsó lovag új promója, amelyben a szövegelés helyett az elképesztő pusztítás kerül előtérbe.

Már csak két és fél hetet kell várniuk a rajongóknak, hiszen júniusban kerül mozikba Transformers: Az utolsó lovag (Transformers: The Last Knight) című ötödik óriásrobotos látvány- és akcióorgia.

A filmsorozatot gyártó Paramount Pictures stúdió már hetekkel ezelőtt ráhasalt a promócióra, ezért aztán hiába is jött ki május közepén az utolsó trailer, most egy újabb előzeteshosszúságú tévészpotot dobtak fel a világhálóra. A másfél perces videó érdekessége, hogy a kétharmad részében egy árva szó nem sok, annyi nem hangzik el, helyette viszont egy sor korábban még nem látott pillanatot kapunk a Transformers 5 akciójeleneteiből, amelyek a jelen mellett különböző történelmi korszakokban fognak játszódni.

A Transformers 5 főszereplőit a Cade Yeagert ismét megformáló Mark Wahlberg, a bizonyos Sir Edmund Burtont játszó Anthony Hopkins, az Izzy nevű kislányt alakító Isabela Moner, a csinos Laura Haddock, valamint a korábbi szerepében szintén visszatérő Josh Duhamel (Lennox ezredes), John Turturro (Simmons ügynök) és Stanley Tucci (Joshua Joyce) és Sophia Myles (Darcy Tirrel) fogják játszani.

Az immár hagyományos módon Michael Bay rendezésében készült Transformers: Az utolsó lovag egy nappal az amerikai bemutató előtt: június 22-én fog megérkezni a magyar mozikba.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik