Kultúra

Hollywoodi sci-fit rendezhet Mundruczó Kornél

A Fehér Isten direktora vezényelheti le azt az izgalmas koncepciójú mélytengeri sci-fit, amelynek egy többszörös Oscar-jelölt színész lesz a főszereplője.

A Deadline jelentette, hogy a tengerentúlon a 2014-es cannes-i filmfesztiválon az Un Certan Regard kategória díját elnyerő Fehér Isten direktoraként ismertté vált Mundruczó Kornél a legfőbb esélyes a Max Landis forgatókönyvéből készülő Deeper (Mélyebbre) című sci-fi rendezésére. Ugyan jelenleg még semmi sem biztos, azonban úgy hírlik, hamarosan megkezdődnek a produkció előkészületei és már az is igen valószínű, hogy a film főszerepét a kétszeres Arany Glóbusz- és négyszeres Oscar-jelölt Bradley Cooper fogja játszani.

A Deeper sztorijáról egyelőre annyit tudni, hogy azt a 2012-es Az erő krónikájának forgatókönyvírójaként befutott 30 éves Landis még tavaly dolgozta ki és a történet egy ex-asztronautáról szól, aki elvállalja a rázós missziót, hogy alámerül feltérképezni egy frissen felfedezett óceáni árkot, amelyről a tudósok úgy vélik, hogy a Föld legeslegmélyebb pontjához vezethet. A küldetés során a főhős aztán egyre nagyobb veszélybe és egyre rosszabb fizikai, illetve pszichikai állapotba kerül, miközben rejtélyes és hátborzongató erőkkel kényszerül megküzdeni a mélyben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik