Kultúra

Készül az új Fűrész horror

A produkciónak már munkacíme és forgatókönyvíró párosa is van. Magyarán ennyit arról, hogy a hetedik installáció volt az utolsó a sorban.

Az elmúlt években azt hihettük, hogy a 2010-ben bemutatott Fűrész 3D volt az utolsó az áldozatokat trükkösnél trükkösebb csapdákkal mészároló horrorszéria történetében, pláne, miután a mozi eredetileg a Saw 3D: The Final Chapter, magyarul Fűrész 3D: Az utolsó fejezet címet viseli. Mindazonáltal tudjuk jól, hogy Hollywoodban minden vasat addig ütnek, amíg az kicsit is meleg, ezért most hat évvel később a franchise korábbi részeit is forgalmazó Lionsgate már hivatalosan is nekilátott a nyolcadik felvonás előkészítésének – számol be róla az Empire magazin.

A friss értesülések alapján az új Fűrész-mozit az egyebek mellett a Piranha 3D és Piranha 3DD című csodák szkriptjeit is jegyző Josh Stolberg – Peter Goldfinger páros kezdte el kidolgozni és a művük egyelőre a Saw: Legacy, azaz a Fűrész: Örökség munkacímen fut. Az Empire úgy tudja, a filmet egyenesen Stolberg fogja rendezni, miközben az IMDb szerint a nagy játékmester John/Fűrész karakterét megformáló Tobin Bell is visszatér majd az alkotásban.

Forrás: Empire, IMDb

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik