Belföld

Egy ötéves kisfiú három ujját roncsolta szét egy játék a dunakeszi majálison

RTL
RTL

Három ujja roncsolódott, ezekből kettőt biztosan nem fog tudni a jövőben rendesen használni az az ötéves kisfiú, akit a dunakeszi majálison ért baleset. Az RTL riportja szerint a kiemelt képen szereplő forgó játék csípte be az ötéves gyerek kezét. A vele lévő nagynénje szerint a többi gyerek túl gyorsan hajtotta a játékot, a fiú megpróbált megkapaszkodni a szélében, ekkor történt a baj. A fiú apja szerint nem volt jól összerakva a játék, mert a gyerek be tudott nyúlni a forgó rész és az álló keret közé.

Az apa nem volt a helyszínen, telefonon értesítették a történtekről. Először azt közölték vele, hogy a fiának leszakadtak az ujjai, a csatorna szerint ugyanakkor a gyerek „megúszta” azzal, hogy három ujja roncsolódott. Az apa szerint fiának nagy fájdalmai voltak, az első két nap zavart volt, rémálmai voltak a kórházban. A baleset óta két naponta kell kötözésre mennie a kisfiúnak, ami akkora fájdalmakkal jár, hogy eddig minden alkalommal el kellett őt altatni. A kisfiú szeptemberben kezdi majd az iskolát.

A majálist a dunakeszi önkormányzat szervezte, a programiroda a történtek óta egy alkalommal érdeklődött a családnál a kisfiú állapotáról. Azt ugyanakkor kijelentették, hogy nem tartják magukat felelősnek a balesetért, a család ügyvédje szerint viszont biztosan történt mulasztás. Az ügyben a Dunakeszi Rendőrkapitányság nyomoz foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés gyanúja miatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik