Élet-Stílus

Pogány Judit a fenntarthatóságról: Én éjszaka is kukázom a színészbüfében, 30 éve vettem az utolsó kabátot, és nem is akarok már váltani

RTL Klub
RTL Klub
A színésznő azt mondja, biztos sok hibát követ el, de igyekszik minél környezettudatosabban élni a mindennapjait.

A minap jelent meg a YouTube-on a WMN magazin és az Örkény Színház közös, Nyílt lapokkal című műsorának legújabb epizódja, melyben Pogány Judit, Hámori Gabriella, Znamenák István és Szaplonczay Mária beszélgettek egymással különböző kérdésekre válaszolva.

A 168 óra szúrta ki, hogy Pogány Judit a műsor felvételén a környezettudatosságról is beszélt, miután az egyik kezébe kerülő kártyáról felolvasta azt a kérdést, „mennyire él a bolygó szempontjából fenntartható módon?”.

Biztos nagyon sok hibát követek el, de igyekszem. Én éjszaka is kukázom a színészbüfében, és szedem össze a szemétből a mások által kidobott műanyagpoharakat, meg nem tudom, mit. Én sok mindenben igyekszem, de azért kegyetlenül nem élek úgy, ahogy fenntartható… Ja, az, hogy 15-20 éve nem veszek ruhákat, cipők lerohadnak, kilukadnak a lábamon, az azért egy jó pont! 30 éve vettem az utolsó kabátot, és nem is akarok már ebben a rövidke hátralévő pár évben kabátot váltani

– árulta el a 79 éves színésznő, hozzátéve: vannak tehát dolgok, amikben egész jó, de például sok elektromosságot használ, mert rosszul lát és szereti a világosságot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik