Nagyvilág

Letartóztatták Istent, mert illegálisan költözött be egy tengerparti villába

Letartóztatott a rendőrség egy floridai nőt, aki azt állítja, hogy ő Isten. A később a 36 éves Franchesca Pachecóként azonosított nőt egy tengerparti villa előtt fogták el, ahová ő a tulajdonosok távollétében, önkényesen költözött be. A nőt birtokháborítás mellett autólopással, és hivatalos személy elleni erőszakkal is megvádolták, mert a garázsban álló kocsit is használta, aztán letartóztatásakor megkarmolta és többször megrúgta az intézkedő rendőrt.

Franchesca Pacheco (fotó: Melbourne Beach Police)

Pacheo maga intett le egy rendőrjárőrt csütörtökön, a Melbourne Beachen álló ház mellett. Azt mondta, segítségre van szüksége, mert valaki ellopta jogosítványát. Ekkor kezdett el arról beszélni, hogy valójában ő Isten, és az angyalai vették neki az óceánparti villát, és egy új autót is hozzá. Az ingatlan értéke 1,3 millió dollár (359 millió forint), a járműé 40 ezer dollár (11 millió forint).

A rendőr ellenőrizte az ingatlan adatait, és gyorsan rájött, hogy nem Pacheo a tulajdonos. Hamarosan azt is kiderítette, hogy a nő nem a tulajdonos engedélyével lakik benne, már napok óta. Bár a házhoz rendszeresen jártak munkások a medencét, és a kertet gondozni, a nő senkiben sem keltett gyanút.

Amikor a rendőr közölte a magát Istennek képzelő nővel, hogy le fogja tartóztatni, az hisztérikussá vált. Franchesca Pachecót kórházba szállították.

(Kiemelt képünk illusztráció. Melbourne Beach, Florida, fotó: Google Street View)

(via Click Orlando)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik