Nagyvilág

Fotón a pillanat, amikor a férfi megtudja, négyéves kisfiát is halálra gázolták Nizzában

A tunéziai férfi feleségének holttestét aznap megtalálták a mészárlás helyszínén, a gyereket azonban sokáig eltűntként tartottak nyilván. A kórház pénteken megerősítette, a négyéves Kylan is az áldozatok között van.

A karjait hitetlenkedve a magasba, az ég felé emelve, zokogásban tört ki Tahar Mejri, mikor a Pasteur kórházban megtudta, a DNS-vizsgálat megerősítette, 31 éves feleségén kívül négyéves kisfia is meghalt a 84 halálos áldozat követelő mészárlásban, amikor egy támadó csütörtökön este bérelt kamionjával végiggázolt a francia nemzeti ünnepre szervezett tűzijátékon ünneplő tömegen.

Teljesen megsemmisült, senkit nem akar látni. Elválaszthatatlan kötelék volt közöttük

– mondta a tunéziai férfi egyik ismerőse.

A rokonok és a kórházi személyzet kétségbeesetten próbálta vigasztalni a gyászoló apát, aki sokáig azt remélte, fia talán túlélte a tragédiát.

3654D04C00000578-3693520-Mr_Mejri_had_been_searching_the_streets_of_Nice_for_his_son_Kyli-a-36_1468716194745

Az egyik francia gyermekgyógyászati kórház alapítványának szóvivője elmondta, még mindig 30 gyereket kezelnek a különböző osztályokon, a legfiatalabb beteg mindössze hat hónapos.

A merényletért az Iszlám Állam vállalta a felelősséget, a jelenlegi adatok szerint 84-en meghaltak és több, mint kétszázan megsérültek.

(Daily Mail)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik