Üzleti tippek

A Pesti Est utazik

A tavaszi-nyári szezon kezdetére a Pesti Est három kiadvánnyal is megjelenik a magyar lappiacon, amelyekkel az ország- és világjáró olvasókat célozza meg.

A különszámok a fesztiválkedvelőknek, gasztroturistáknak, és a nyári üdülést tervezőknek szólnak, melyekből utazási tippeket, ajánlókat és kivételes helyeket ismerhetnek meg az olvasók – áll a kiadó szerkesztőségübnkhöz eljuttatott közleményében.

Nagy Ízutazás 2006 különszám

Az első „turista” kiadvány a Nagy Ízutazás 2006-os különszám, amely a „Bor és Gasztronómia Éve” programsorozatról tájékoztatja 40 oldalon az ínyenceket. A Torkos Csütörtökkel induló Nagy Ízutazás rendezvénysorozat összes programját, helyszínét megtalálja az olvasó a különszámban, bemutatja a részt vevő éttermeket és információs pontokat. A lapban egy pecsétgyűjtő Est Indoor képeslapot is találnak az országjárók, amelyre 6 étteremből pecsétet kell összegyűjteni és garantált a nyeremény a beküldők számára.

A Nagy Ízutazás 2006 kiadvány egyik különlegessége a kiemelkedő példányszám. A Magyar Turizmus Zrt. tavasszal 200 ezer példányban rendelte meg a Pesti Est kiadójától a kampány támogatására. Ez a szám kiemelkedő az ingyenes lapok piacán, hiszen a Pesti Est életében is csak évente néhány alkalommal jelenik meg többszázezres példányú különszám, hasonló nagyságrendben a balatoni Beach House-ra és a Sziget Fesztiválra készülnek eseti kiadványok az Est Médiánál. A tervek szerint augusztusban ismét megjelenik a lap, újabb 200 ezer példányban, amelyben az őszi-téli gasztrotúrákról kapnak az ínyencek tájékoztatást.

Fesztiválnaptár

Márta István ajánlásával jelent meg a Pesti Est különszámaként a 2006-os Fesztiválnaptár. A programfüzet 88 oldalon mutatja be 115 szervezet 300 magyarországi fesztiválját. Az országos terjesztésű lap hónapra lebontva mutatja be a fesztiválszerető közönségnek, a tavaszi-nyári eseményeket. A nagy és ismert fesztiválok mellett a kisebb települések programjait is megtalálja a kiránduló, részletes információkkal, helyszíni fotókkal kiegészítve.

Az 50 ezer példányban megjelenő különszám megjelenését a kiadó az Utazás 2006 kiállításra időzítette, és a Magyar Fesztivál Szövetség szervezésében, a CompAlmanach Kiadói Kft. turisztikai adatbázisa alapján készült. kiadványt az országjáró olvasók megtalálják a Pesti Est és az Est Lapok terjesztési pontjain is – Budapesten és vidéken.

Utazás 2006 különszám

A Pesti Est Utazás különszáma az Utazás 2006 nemzetközi idegenforgalmi kiállításra jelent meg. A lapot március 16-tól a Pesti Est példányaiba behúzva találhatja meg minden olvasó, illetve a kiállítás ideje alatt a Hungexpo Vásárközpont helyszínén. A 32 oldalas kiadvány 70 ezer példányszámmal jelenik meg Budapesten.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik