Élet-Stílus

Krokodil ölte meg az indonéz sámánt, aki azt állította, hatalma van a hüllők felett

Suprianto azt mondta magáról, hogy sámán, akinek természetfölötti ereje van a krokodilok felett. Az Indonézia Muara Jawa régiójában élő férfi szombaton kezdett el úszni egy krokodiloktól hemzsegő folyószakaszon, hogy megkeresse egy Arjuna nevű férfi holttestét, aki egy nappal korábban tűnt el a vízben.

A környékbeliek videóra vették, amint Suprianto sámán bemegy a vízbe, úszni kezd, de alig két tempó után valami lerántja a víz alá. Másnap a helyi rendőrség találta meg mind Suprianto, mind Arjuna holttestét.

A sámán teste a víz felszínén lebegett, és teljesen egyben volt, vagyis, ha krokodil ölte is meg, nem azért mert zsákmányt látott benne. Arjuna teste a víz alól került elő, de szintén sértetlen volt. A rendőrök szerint a hüllők csak lehúzták a mélybe az áldozataikat, aztán elengedték őket, azoknak azonban már nem volt oxigén a tüdejükben ahhoz, hogy a felszínre ússzanak.

A sámánt ért krokodiltámadás volt a harmadik a régióban július óta, és a negyedik az idei évben. Júliusban állítólag egy krokodil „visszaadta” egy férfi holttestét egy másik sámán kérésére, de az a férfi nem ugrott be a vízbe.

Májusban hasonló eset történt Afrikában is. Akkor arról írtunk, hogy egy zimbabwei keresztény lelkészt három krokodil ölt meg, amikor azt próbálta meg híveinek bebizonyítani, hogy a hit erejével, Jézushoz hasonlóan képes a vízen járni.

(via The LadBible)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik