Élet-Stílus

Sorozatsztár a Chanel új arca

A divatcég egy igazi pletykafészekkel reklámozza új táskakollekcióját.

Blake Lively, a Gossip Girl (A pletykafészek) című amerikai televíziós sorozat főszereplője lép a Chanel modellek élére. A szőke színésznő a jövő évben megjelenő táskák reklámarca lesz. Azt, hogy valami van a levegőben, eddig is sejteni lehetett, mert Lively mély barátságot ápol Karl Lagerfelddel, s ennek időnként jelét is adta: például a júliusi, párizsi Haute Couture divathéten első sorból tekintette meg a Chanel divatbemutatóját.

Az E! News információi szerint Párizsban már le is zajlott a fotózás, a képek szenzációsak lettek és jövő év elején mutatják be a nagyközönségnek. Annak ellenére, hogy a sorozatsztár a világ egyik vezető luxus-divatházának termékeit reklámozza majd, ő maga a fast fashion márkáknál vásárol. A fast fashion lényege, a gyorsan változó divatra épül, ennek okán nem időtállóak, hanem gyorsan lecserélhetőek és az átlagnál olcsóbbak a ruhadarabok.

Lively egyik kedvence a brit Topshop, amiről úgy nyilatkozott, hogy a New Yorkban megnyílt üzlete, egyenesen megváltoztatta az életét. Talán a Chanel is meg fogja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik