Belföld

Szabadon engedték Bács Péter támadóit

Múlt héten járta körbe a magyar sajtót Bács Péter hőstette. A színész június 7-én éjjel egy buszon kelt az utasok védelmére, akiket két fiatal molesztált, egyiküket konkrétan lerúgta a járműről. Mint utóbb kiderült, a támadók nem sokkal korábban egy másik férfit súlyosan bántalmaztak.

Az elkövetőket azóta kézre kerítették, de a Blikk információi szerint a Fővárosi Főügyészség nem tett indítványt a gyanúsítottak előzetes letartóztatására, tehát szabadon engedték őket.

Bács a lapnak elmondta, a legjobban az zavarta, hogy legalább kilenc férfi ült akkor a buszon, és mindössze ketten próbálták leállítani a két kötekedőt.

Pedig ha mindenki mert volna lépni, a túlerőnek köszönhetően egyszerűen elzavarhattuk volna őket, és akkor a segítségemre siető srác sem sérült volna meg. Szörnyű volt tapasztalni ezt a közömbösséget. Én mertem tenni valamit, jó lenne, ha más is hajlandó lenne hasonló helyzetben cselekedni

– fogalmazott.

Mint mondta, tett már tanúvallomást rendőrségen, és nemsokára lesz egy szembesítés is, de ennél többet nem mondhatott, mert megkérték, hogy amíg le nem zárul az ügy, ne beszéljen a részletekről.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik